تمام مقصران باخت به قطر از نظر قلعهنویی
امیر قلعه نویی در اظهاراتش، به طور ناخودآگاه به عوامل باخت مقابل قطر اشاره کرد. ادامه خبر را در مجله خبری ایران نیوز دنبال کنید. تمام مقصران باخت به قطر از نظر قلعهنویی امیر قلعه نویی در...
امیر قلعه نویی در اظهاراتش، به طور ناخودآگاه به عوامل باخت مقابل قطر اشاره کرد. ادامه خبر را در مجله خبری ایران نیوز دنبال کنید.
تمام مقصران باخت به قطر از نظر قلعهنویی
امیر قلعه نویی در اظهاراتش، به طور ناخودآگاه به عوامل باخت مقابل قطر اشاره کرد؛ از بیرانوند و طارمی گرفته تا داور و هزینه های مربوط به بازی دادن به جوانان. او مانند همیشه در مواقع شکست، مسئولیتی برای خود و همکارانش قائل نیست.
ادعای قلعه نویی در رابطه با شکست مقابل قطر
تیم ملی فوتبال ایران در حالی به اردوی پیش از دیدار با قطر پایان داد که مصاحبههای کادرفنی و بازیکنان نشان میدهد، علیرغم قطعی شدن صعود به جام جهانی ۲۰۲۶ در کانادا، مکزیک و ایالات متحده، دو بازی پایانی برای آنها صرفاً تشریفاتی نیست و کسب نتیجه در این مسابقات از اهمیت بالایی برخوردار است.
در طول برگزاری مینیکمپ و سپس اردوی تیم ملی، اظهارات مختلفی از بازیکنان در سایت فدراسیون فوتبال منتشر شد که بر اهمیت پیروزی در برابر قطر و کره شمالی و کسب ۶ امتیاز این دو دیدار تأکید داشت. در این راستا، قلعهنویی و شاگردانش با تمام قوا در برابر حریفان به میدان خواهند رفت.
روایت شکست تیم ملی مقابل قطر
است در چنین شرایطی، انتظار میرفت که تیم تحت هدایت امیر قلعهنویی نمایشی قابل قبول ارائه دهد و نتیجهای مطلوب کسب کند، زیرا به نظر میرسید که اصلیترین عامل آسیبزننده، یعنی بیانگیزگی، برطرف شده است.
اما آنچه در زمین بازی رخ داد، نشان داد که تمامی مواضع قبلی و تأکید بر پیروزی تنها در حد تئوری باقی مانده و ذهن بازیکنان (حداقل بخشی از آنها) با این موضوع هماهنگی کامل نداشته است. از همه مهمتر، سردرگمی و بیبرنامگی تاکتیکی تیم ملی در دیدار مقابل قطر بود که تعدادی از کارشناسان نیز بر آن تأکید کردند.
دلایل شکست مقابل قطر از نگاه امیر قلعهنویی
اگرچه سرمربی تیم ملی در نشست خبری پس از بازی بهطور غیرمستقیم اشاره کرد که اخراج میلاد محمدی عامل اصلی این موضوع بوده است، اما در این زمینه سوالات و نکات قابل توجهی وجود دارد. نخست اینکه چرا اخراج بازیکنان به یک موضوع عادی در تیم تبدیل شده و آمار آن در بازیهای اخیر بهطور معناداری افزایش یافته است؟
این سومین بار است که یکی از بازیکنان تیم ملی در ۹ بازی اخیر مرحله انتخابی اخراج میشود. به نظر میرسد یا تیم از نظر ذهنی آمادگی لازم را ندارد یا نظم تاکتیکی آن دچار اختلال است که در هر دو حالت، کادر فنی باید پاسخگو باشد.
نکته دیگری که مطرح است این است که چرا تیم ملی برنامه مناسبی برای مدیریت شرایط پس از اخراج یک بازیکن ندارد و اعضای کادرفنی و دستیاران قلعهنویی نمیتوانند در این وضعیت بهطور مؤثر و سریع به سرمربی کمک کنند؟
قلعه نویی با تمام ستارههایش به قطر باخت
موضوع قابل توجه این است که تیم ملی تا پیش از ۱۰ نفره شدن در دقیقه ۳۵، نمایش چندان خوبی نداشت. اما نکته مهمتر به مواضع و نگرش امیر قلعهنویی برمیگردد. او به عنوان سرمربی تیم ملی، در نشست خبری پس از بازی با قطر، به دلایل مختلفی که منجر به این باخت شد، اشاره کرد و جالب اینجاست که هیچ اشارهای به اشتباهات «احتمالی» خود و دستیارانش نکرد!
شما مقصر نیستی آقای قلعهنویی
سرمربی تیم ملی که به شدت از عملکرد داور عربستانی ناراضی بود، به انتخاب داور از غرب آسیا توسط کنفدراسیون فوتبال آسیا انتقاد کرد و گفت: «در چنین بازیهایی باید داور از شرق آسیا انتخاب شود، اما داوری که انتخاب کردند، تیم ما را تحت فشار قرار داد. او خطاهایی را برای ما گرفت که برای قطر نمیگرفت و این موضوع اعتماد به نفس تیم ما را تحت تأثیر قرار داد.» امیر قلعهنویی در ادامه صحبتهایش به جزئیات مختلف شکست برابر قطر اشاره کرد و گفت: «دو تیم بازی تاکتیکی را به نمایش گذاشتند.
با همه ستاره هایش به قطر باخت قلعه نوعی
در نیمه دوم با تغییراتی که اعمال کردیم، کنترل بازی را به دست گرفتیم و مهدی طارمی یک یا دو فرصت داشت که نتوانست از آنها بهرهبرداری کند. در نیمه دوم، علیرضا بیرانوند کمکارترین بازیکن زمین بود، هرچند که آن گل را نباید میخورد، زیرا گل سادهای بود. در گلی که دریافت کردیم، وینگر چپ باید با بازیکن حریف میآمد که این کار را نکرد و در نتیجه گل خوردیم. اما به هر حال، بازیکن جوان باید اشتباه کند و بازی دادن به جوانان هزینههایی دارد.»
مقابل قطر روایت شکست تیم ملی
به این ترتیب، بیرانوند گل ناگواری دریافت کرد، یک بازیکن نتوانست به درستی یارگیری کند، طارمی از فرصتها بهرهبرداری نکرد و البته به میدان دادن به بازیکنان جوان هزینههایی دارد! این اظهارات قلعهنویی در حالی بیان شد که میانگین سنی ترکیب ابتدایی تیم ملی در بازی با قطر، ۲۹ سال و ۸ ماه بود و امیرحسین حسینزاده ۲۴ ساله، که اکنون در لیست بزرگسالان قرار دارد، جوانترین بازیکن تیم محسوب میشود.
شکست در فوتبال امری طبیعی و رایج است، بهویژه در شرایطی که تیم ملی فوتبال ایران در حال حاضر با آن مواجه است و پیشتر جشن صعود به جام جهانی ۲۰۲۶ را برگزار کرده است. اما آنچه که باید به آن توجه کرد و نمیتوان از آن غافل شد، به «دلایل» باخت و همچنین «توجیه» شکست مربوط میشود.
⏬مقالات پیشنهادی برای شما عزیزان⏬
ایران هرگز در امور داخلی کشور ها دخالت نمی کندپاسخ ایران به مکتوب آمریکا مثبت یا منفیدو محور احتمالی بسته پیشنهادی آمریکا به ایران