تولید بنزین در اردیبهشت ماه افزایش یافت
تولید بنزین در کشور به ۱۲۰ میلیون لیتر در روز رسید . ادامه خبر را در مجله خبری نیوز ایران دنبال کنید. تولید بنزین در اردیبهشت ماه افزایش یافت دبیر کل انجمن کارفرمایی صنعت پالایش کشور اعلام کرد که...
تولید بنزین در کشور به ۱۲۰ میلیون لیتر در روز رسید . ادامه خبر را در مجله خبری نیوز ایران دنبال کنید.
تولید بنزین در اردیبهشت ماه افزایش یافت
دبیر کل انجمن کارفرمایی صنعت پالایش کشور اعلام کرد که تولید بنزین در ایران در ماه اردیبهشت از ۱۰۷ میلیون لیتر در روز به ۱۲۰ میلیون لیتر در روز افزایش یافته است.ناصر عاشوری روز سهشنبه در نشست خبری با بیان اینکه افزایش تولید بنزین در حالی صورت گرفته که صنعت پالایش سوآوری نداشته است، این صنعت را یکی از صنایع کلیدی کشور دانست و خواستار حمایت بیشتر دولت و مجلس از آن شد.
دبیر کل انجمن کارفرمایی صنعت پالایش کشور، ارزش سرمایه پالایشگاههای کشور را بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار دانست و خاطر نشان کرد: در شرایط فعلی انتظار تسهیلگری و رفع موانع داریم تا این صنعت عظیم، سوددهی خود را حفظ کند.
تولید بنزین به ۱۲۰ میلیون لیتر رسید
عاشوری با اشاره به افزایش تولید محصولات پالایشی، اظهار داشت: تولید بنزین در پالایشگاهها از ۱۰۷ به ۱۲۰ افزایش یافته است. اگر بخواهیم پالایشگاهها را به عنوان محور تولید محصولات ویژه در نظر بگیریم، لازم است که دولت و مجلس به این موضوع توجه ویژهای داشته باشند، زیرا منافع ملی ایجاب میکند که پالایشگاهها به سوددهی برسند. وی افزود: آمارها نشان میدهد که ما حدود ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه در این حوزه داریم و نگاه دولت به بازار سرمایه باید منطقی و معقول باشد. دولت نباید بخش خصوصی را به عنوان رقیب ببیند.
عاشوری ادامه داد: مردم باید احساس امنیت کنند تا بتوانند در این حوزه سرمایهگذاری کنند. این امنیت به معنای امنیت نظامی نیست، بلکه به معنای سودآوری است، به گونهای که مردم به دولت اعتماد کرده و حتی سرمایههای خرد خود را در این زمینه سرمایهگذاری کنند. به گفته وی، سرمایهگذاری در حوزه نفت همچنان سودآور است و ما از پترو پالایشها و پالایشگاههای کوچک مقیاس حمایت میکنیم.
افزایش تولید بنزین در کشور
وی افزود: در نیمه دوم سال ۱۴۰۲، ۱۰ پالایشگاه ما نزدیک به ۹۳ همت سودآوری داشتهاند، در حالی که در همین بازه زمانی سال گذشته، این رقم ۴۳ همت بود. دبیرکل انجمن کارفرمایی صنعت پالایش نفت توضیح داد که کاهش شدید سودآوری این صنعت به زودی بر ۱۸ طرح توسعه و بهبود کیفیت پالایشگاهها تأثیر خواهد گذاشت.
به گفته او، ارزش سرمایهگذاری این طرحها حدود ۱۸ میلیارد دلار است و با توجه به کاهش سودآوری، احتمال توقف اجرای این پروژهها افزایش یافته است. وی همچنین اشاره کرد که کاهش سودآوری پالایشگاهها ناشی از عدم اجرای آئیننامه خوراک از سوی وزارت نفت است و افزود: به دلیل عدم اصلاح و اجرای آئیننامه خوراک و فرآوردههای نفتی، صورتهای مالی پالایشگاهها برای سال ۱۴۰۳ هنوز تنظیم نشده است.
⏬مقالات پیشنهادی برای شما عزیزان⏬
دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکازن اسیر اسرائیلی پس از بازگشت از غزه، مورد تجاوز قرار گرفتقانون مهریه عوض شد