پرسش های هوش مصنوعی چالش برانگیز
هوش مصنوعی آخرین فناوری است که انسان را به تفکر درباره خود، جامعه و آینده وا میدارد. ادامه خبر را در مجله خبری نیوز ایران دنبال کنید. چالش برانگیز بودن پرسش های هوش مصنوعی اسفندیاری در ابتدا به...
هوش مصنوعی آخرین فناوری است که انسان را به تفکر درباره خود، جامعه و آینده وا میدارد. ادامه خبر را در مجله خبری نیوز ایران دنبال کنید.
چالش برانگیز بودن پرسش های هوش مصنوعی
اسفندیاری در ابتدا به توضیح روند هوش مصنوعی و چالشهای پیشرو پرداخت و اظهار داشت: هوش مصنوعی آخرین فناوری است که انسان را به تفکر درباره خود، جامعه و آینده وامیدارد. ممکن است سوالاتی که هوش مصنوعی مطرح میکند، از چالشبرانگیزترین سوالات باشند. با این حال، فلاسفه و فقها پیشگامان پرداختن به این سوالات هستند.
پرسش های هوش مصنوعی
خوشحالم که شنیدم از مهرماه سال ۱۴۰۲ تا تیرماه سال ۱۴۰۳، ۲۴ جلسه فقه هوش مصنوعی در حوزه علمیه قم برگزار شده است. این نشاندهنده توجه حوزه علمیه قم به این پدیده جدید فناوری است. مباحث مطرح شده تنها به مسائل فقهی محدود نمیشود، بلکه شامل مباحث عمیق انسانشناختی، فلسفی و اخلاقی نیز میباشد.
چالش برانگیز هوش مصنوعی
رئیس دانشگاه سازمان صداوسیما اظهار داشت: باید توجه داشته باشیم که هوش مصنوعی تنها یک دروازه به سوی آینده نیست، بلکه در واقع آینهای است که به گذشته ما نگاه میکند. این فناوری بازتابی از آنچه تاکنون اندیشیده و تجربه کردهایم، به شمار میآید.
هوش مصنوعی چالش برانگیز
از این رو، از انبوه دادهها و اطلاعات، پیشنهادات و تولیدات متعددی به ما ارائه میشود. اگر میخواهیم انسانیت ما ادامه یابد و پایدار بماند، باید در این زمینهها تفکر کنیم. لازم است بر حوزههایی تمرکز کنیم که هوش مصنوعی قادر به ارائه آنها نیست، مانند خلاقیت، تفکر انتقادی و اخلاق.
آشنایی با چالش های هوش مصنوعی
سید محمدامین آقامیری، دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور، با اشاره به اینکه هوش مصنوعی به عنوان ابزاری فرصتساز برای تمامی افراد جامعه عمل میکند، توضیح داد که این فناوری به آنها کمک میکند تا اهداف خود را با سهولت بیشتر، هزینه کمتر و بهرهوری بالاتر محقق سازند.
او افزود: هوش مصنوعی به عنوان یک ابزار توانمندساز و یاریرسان برای انسانها عمل میکند تا بتوانند به پیشبرد اهداف خود بپردازند. بسیاری از اندیشمندان بر این باورند که هوش مصنوعی یکی از نوآوریهای تحولآفرین به شمار میآید.
پرسش های هوش مصنوعی چالش برانگیز
آقامیری افزود: هر روز چند ده میلیون تصویر تولید میشود. به زودی با پیشرفت زیر ساختهای مرتبط با پردازش، تولید پویا نماییهای کوتاه، تصاویر متحرک و کتابهای صوتی و تصویری به طور چشمگیری افزایش خواهد یافت.
ما دارای میراث تاریخی ارزشمندی هستیم و اگر نتوانیم با استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی این میراث را به محتوای قابل استفاده تبدیل کنیم، ممکن است آسیب ببیند. بر اساس آمار، هوش مصنوعی حدود ۵۰ درصد به افزایش بهرهوری کمک کرده است.
به این معنا که اگر پیش از این یک کار را با ۱۰۰ نفر انجام میدادیم، اکنون میتوانیم همان کار را با ۶۵ نفر انجام دهیم. همچنین، استفاده از هوش مصنوعی حدود ۳۵ درصد هزینهها را کاهش داده است.
برترین هوش موجود جهان هوش مصنوعی
حجتالاسلام و المسلمین سعید رضا عاملی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، به تعریف هوش مصنوعی پرداخت و اظهار داشت: برای درک دقیق هوش مصنوعی، ابتدا باید قابلیتهای مغز انسان را بشناسیم، زیرا شبیهسازی هوش مصنوعی بر اساس عملکرد مغز انسان صورت میگیرد.
در غشای مغز انسان حدود ۶۹ میلیارد عنصر وجود دارد و در اطراف این غشا ۱۶ میلیون عنصر دیگر وجود دارد که با یکدیگر بیش از ۱۰۰ تریلیون ارتباط برقرار میکنند.
هوش مصنوعی برترین هوش موجود جهان
این ظرفیت مشابهی در هوش مصنوعی نیز وجود دارد. به این ترتیب، هوش یک ویژگی انسانی است، اما تفاوت آن با هوش انسانی در این است که هوش مصنوعی میتواند حجم عظیمی از دادههای جهانی مرتبط با هوش انسانی را پردازش کند.
بنابراین، عملکرد آن به مراتب فراتر از هوش انسانی است. حجتالاسلام عاملی همچنین اشاره کرد که ذهن انسان یک موجود رویایی است و ما در آن میتوانیم پرواز کنیم. جهانی شدن ابتدا در ذهن انسان شکل میگیرد، در حالی که هوش مصنوعی عمومی به عنوان برترین نوع هوش در جهان شناخته میشود.
⏬مقالات پیشنهادی برای شما عزیزان⏬
امیر ایرانی تحرکات آمریکا را خنثی کردیمدر مقابل زورگویی سرخم نمیکنیمتغییر ساختار مغز با اضافه کاری